If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
А да, същото е и при Fershtehen. Очевидно имаш някакъв специфичен принос при обогатяването и на чуждите езици, а не само на българския с това ффф. Лично на мен ми харесва - оригинално е.
Всъщност ако знаеше немски щеше да ти е ясно,че ме-ми на немски е mir но и mich.
Основната ми мисъл е,че Фиат никъде и никога не са публикували как ще изглежда евентуално 169 или Джулия.
Нета е залят със снимки и статии за тез два модела,концепти на любители,официални публикации от Фиат няма.
Целта ми не е да се заяждам......е,да си призная честно,харесва ми да се заяждам.
Без лоши чувства,надявам се,че този път,пишейки правилно ще ме разбереш.
Ех, колко мъка има на този свят...
Визирам горните четири поста.
Мъка има наистина и ти си част от нея! Докажи че "творението" на този Павел е наистина официално представено от Фиат, иначе за мен си поредният философ многознайко, който чел-недочел раздава "компетентни" мнения по форумите.
Хайде като ти остане време се поразрови из любимия ти гугъл и с богатството от езици, които имаш няма да ти е трудно да видиш колко много такива "официални" Алфи излизат преди пускането на който и да е нов модел.
А също така може и да попаднеш на старите писания на Маркионе за плановете за развитието на Алфа. Забележи годините посочени в тях!
Ама ти сигурно по-добре знаеш тия работи, може пък да си пиеш кафето с него...знам ли !?!
Ей очите си избодохте... ква Алфа 169, кви 5 лева? Алфа 169 няма да има или поне модела няма да е 169, тъй като още преди време стана ясно, че моделите вече няма да са цифри... Със сигурност нито една от новите Алфи няма да изглежда като тази въпросната, дето прилича на бмв 7-ца...
Ей очите си избодохте... ква Алфа 169, кви 5 лева? Алфа 169 няма да има или поне модела няма да е 169, тъй като още преди време стана ясно, че моделите вече няма да са цифри... Със сигурност нито една от новите Алфи няма да изглежда като тази въпросната, дето прилича на бмв 7-ца...
Споко бе дълаг.
Нали време трябва да минава....пишем си.
Comment